Gränna med husbil

Att besöka Gränna är ett måste. Att besöka Gränna med husbil, det är också ett måste. Är du intresserad av att hyra husbil är detta ett top 3 resemål, definitivt. Somrarna i Gränna är populära av en anledning. Den fantastiska stämningen och utsikten är nästintill oslagbar. Svensk sommar är svårare att hitta än på just Gränna. Möjlighet till ställplats är stor. Gränna erbjuder många olika typer av ställplatser på fina terränger.

Gränna Hamn ställplats

Precis invid Gränna hamn och ett stenkast från centrala gränna finns ställplats ”Gränna Hamn”. Denna ställplats är perfekt för dig som vill göra ett spontanstopp i Gränna eller övernatta 1 natt. Med 32 platser och eluttag behöver du sällan oroa dig över upptagna platser eller brist på ström. Vid ställplatsen finns toalett, vatten och tömning av latrin och gråvatten finns också. Du har även nära till goda restauranger och en dagstur på fagra Visingsö. En komplett ställplats helt enkelt.

Bauergården

En vacker ställplats för 70 husbilar med fullt utrustat servicehus, restaurang, bastu och utomhusgym. Allt för att du ska trivas på din husbilssemster. Du får välja fritt om du vill stå på grus, naturgräs eller konstgräs och om du vill ha elstolpe eller ej. Bauergården är en väldigt trevlig ställplats bara några minuter från Gränna.

Lämna ett svar